Jom Buat Duit Dengan adf.ly !! Bukan SCAM..



Salam warahmatullah..

Berita baik ni terbuka kepada mereka2 yang rajin online, blog sana facebook sini..yela dah online tu x salahkan kalau kita jana pendapatan.. paling tidak pun dapatlah wat duit untuk bayar bil broadband..so x dela rugi sgt..

adf.ly adalah bisnes yang paling mudah dan cepat untuk membuat duit.. Ia merupakan site yang berfungsi untuk memendekkan url (link). Setiap link yang dipendekkan di adf.ly ni akan membuat anda menjana pendapatan apabila di klik atau dibuka oleh pengunjung..

Cara pendaftaran

Cara pendaftaran mudah jer... Berikut caranya:

1. Untuk mendaftar, klik Disini atau adf.ly

2. Klik "Join Now"..

3. Isi borang dengan betul dan lengkap pada "Join adf.ly"
- Your Name: Isi Nama anda.
- E-Mail: Isikan alamat E-Mail anda. Email ini diperlukan untuk pengesahan dan sebagai login anda.
- Retype E-Mail: Isikan dengan alamat email yang sama.
- Password: Masukan password anda
- Retype Password: Ulangi passsword anda.
- Account Type: Disini ada dua pilihan iatu Link Shrinker dan Advertiser.
Anda pilih saja Link Shrinker.

4. Setelah semua lengkap klik butang Submit.. Jangan lupa tick button agreement..

5. Cek emel anda untuk pengesahan.. Cuba lihat di Inbox untuk emel pengesahan adf.ly..Kalau tiada cuba try cek kat Spam..Jika ada buka mesej kemudian klik link yang sudah disediakan dan masukkan kod pengesahan yang tertera di emel..

6. Selesai!

Cara menjana pendapatan
Anda hanya perlu menyebarkan link atau url yang dah dipendekkan menggunakan adf.ly..Sebar je kat mana2, facebook, blog dll...

Cara memendekkan link menggunakan adf.ly

1. Login ke http://addfly.co.cc
2. Setelah login masukkan link yang anda ingit pendekkan..
 Contoh anda ingin memendekkan link ini http://www.youtube.com/watch?v=vCetbFLceFI&feature=player_embedded


3. Klik "Shrink!".. Link tersebut akan di pendekkan..
Contoh : Link tadi akan menjadi http://adf.ly/258gN 



Link yang telah dipendekkan akan di "direct" kan ke adf.ly terlebih dahulu kemudian barulah ke link sebenar..

Semakin banyak pengunjung blog atau web, semakin besar la pendapatan yang dapat dijana dari adf.ly ni..

Kalau korang xde blog atau web xpa, korang leh sebar link2 yang dah di "shrink" kan tu ke site2 tertentu..Sebar luaskan link2 penting dan ramai orang cari seperti software,ebook lagu dsb ke dalam forum, blog orang lain ataupun group2 facebook..

Selain menyebarkan link,komisen 20% dari referral akan diberi kepada anda.
Caranya ialah dengan menjadi reference kepada kawan2 anda untuk menjadi ahli adf.ly.. Link referral terdapat di dalam menu "Referral"..

xnak cakap banyak, korang try la ye.. Senang dan simple je benda ni.. xde modal pun.. yang penting, BUKAN MLM..Selamat maju jaya.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...